mjukisdjur-med-namn-doppresent-med-namn-teddykompaniet-kanin-med-namn 2474-jessie-teddykompaniet-mjukisdjur-gosedjur Teddykompaniet Jessie Grå, namn o datum


Artikelnummer:
2474-NADA-1-1

Teddykompaniet Jessie Grå, namn o datum

Jessie från Teddykompaniet

Mjuk och gosig kanin i grå med sydda ögon. De långa öronen har blivit många barns favoritsnutte! Perfekt till den lille killen eller flickan på dopet.

Vi broderar barnets förnamn  (max. 12 bokstäver) i ena örat, och datum i andra.

Längd: 55 cm

Från: 0mån+

Tvättas i 40 grader med textilier i samma färger.

Leveranstid: 5-7 dagar

Alla produkter från Teddykompaniet är barnsäkra och testade enligt CE och EN71, vilket innebär att alla sömmar är testade och dragsäkra, och att materialen är eld- och flamsäkra samt giftfria.

Färgåtergivning på bilder i butiken

I vissa fall kan färgåtergivningen på bilderna man ser i butiken avvika till viss del mot hur färgerna upplevs i verkligheten. Detta kan t.ex. bero på vilken typ av skärm man har till datorn samt kvaliteten på skärmen. Vi arbetar hela tiden på att ha så bra bilder som möjligt i butiken, men kan inte garantera exaktheten i färgåtergivningen på kundens dator, surfplatta, mobil e.dyl.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
2020-02-26 av
2017-12-14 av
Jättefin kanin, så mjuk och len ! Dock inte samma färg som benämns i rubriken. Bildens visar dock både en grå och en beige.