Artikelnummer:
NUK1 Genius Blå-Guld latex A-5

NUK1 Genius 0-6 mån med namn

Med Namnappar är det slut med nappkaos, med ombytta och bort tappada nappar! Barnets namn graveras in på namnnappen och vilket gör att texten inte kan slitas ner och den håller sig fint kokning efter kokning..

NUK Genius nappen är en slitstark kvalitetsnapp i latex och den produceras av en av världens ledande napptillverkare, NUK. Nappen uppfyller EU standard EN1400 och innehåller varken BPA, PVC eller ftalater.

NUK Genius är utvecklad i samarbete med tandläkare och den skyddar barnens munnar effektivt mot att utveckla öppet bett, även kallat nappbett. Det extra platta framstycket minskar trycket på käke och på framtänder genom att skapa plats till barnets tunga. Därmed förhindrar nappen förskjutningar af käken och tänderna.

NUK Genius nappen är en ventilnapp vilket betyder att luften kan tryckas ut. Därmed minskas risken för öppet bett. Genius nappen i den här storleken rekommenderas till bebisar från 0-6 månader.

Namnnapparna levereras i paket med 2 nappar i dom visade färgerna.

NOTERA! Det ges ingen ångerrätt på varor som ska tillverkas eller anpassas efter dina individuella behov om tillverkningen redan har påbörjats.

Varudeklaration:
Napp: Latex 2,5 cm lång
Sköld: Polypropylen

Utan BPA, PVC och ftalater.

Leveranstid: 3-7 dagarTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »