klosstag-med-namn-personlig-doppresent-present-med-namn-babyshower-bloomingville.jpg klosstag-tag-dragtag-doppresent-bloomingville


Artikelnummer:
56209807-NA

Klosståg med gravyr - Bloomingville

Klosståg från Bloomingville tillgänglig i färgerna grå, svart, vit och natur. 

Klosståget består av ett lok och två vagnar som kan kopplas ihop men även tas isär. Varje vagn har sex träklossar i olika färger och former. Denna dragleksak hjälper ditt barn att på ett roligt sätt öva upp sin motorik.

På 4 st. olika klossar graverar vi barnets namn (endast förnamn), födselsdatum, vikt, längd och klockslag. (OBS! längd syns inte så bra på den svarta klossen). En uppskattad och personlig doppresent som barnet kan leka med även när det blir äldre.

Mått: ca 45. cm x 8cm x 9cm, Snöret är 33 cm

Material: Trä

Färg: Grå, vit, svart och natur 

Från: 12 mån+

Leveranstid: 7-12 dagar

Tyvärr kan vi inte garantera exakt hur färgen på graveringen blir och detta beror på att klossarna är i trä och trä som är en naturprodukt kan ha olika egenskaper från kloss till kloss. Detta i sin tur gör att gravyren kan bli annorlunda p.g.a att graveringen görs med laser som bränner i träet. Även tjockleken på färgen som klossarna är målade med, påverkar resultatet på graveringen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »