Artikelnummer:
BN-1-S-rosa-rosa-rosa-1

Babynova - nappar med namn 0-6 mån

Med Namnappen är det slut med nappkaos, med ombytta och borttappada nappar! Barnets namn graveras in på namnnappen och vilket gör att texten inte kan slitas ner och den håller sig fint kokning efter kokning.

Babynova nappen är en slitstark kvalitetsnapp i silikon och den produceras av en av världens ledande napptillverkare, NIP. Nappen uppfyller EU standard EN1400 och innehåller varken BPA, PVC eller ftalater.

Namnnapparna levereras i paket med 3 nappar i dom visade färgerna. Alla napparna i paketet kommer att graveras med samma namn/text.

NOTERA! Det ges ingen ångerrätt på varor som ska tillverkas eller anpassas efter dina individuella behov om tillverkningen redan har påbörjats.

Varudeklaration:
Napp: Silikon 

Sköld: Polypropylen


Leveringstid: 3-7 dagar

Skötsel:

Innan nappen används första gången ska den läggas i kokande vatten i 5 min. Låt nappen kallna och kläm ut eventuellt vatten som kan finnas kvar i nappen. Före och efter användningen bör nappen sköljas grundligt under rinnande vatten. För barn under 3 månader rekommenderas dessutom at nappen desinficeras genom en kort kokning mellan varje användning. Använd rikligt med vatten i kastrullen så materialet inte skadas. Rengöring i diskmaskin eller desinficering i mikrougn rekommenderas inte. Disk medel och ojämn uppvärmning kan skada materialet. Nappen bör inte doppas i söta vätskor eller medicin, så detta kan skada barnets tänder och/ eller ge skador på materialet.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »