Mermaids sjöjungfru-personlig-barnbok-barnbok-personlig-med-namn Neptunus-barnbok-personlig-barnbok Neptunus-barnbok-personlig-barnbok Mitt äventyr med sjöjungfrurna (Svensk)


Artikelnummer:
500107

Mitt äventyr med sjöjungfrurna (Svensk)

Ett äventyr där vår hjälte och vännerna själva får fenor och simmar ner på havets botten och befriar kung Neptunus och alla sjöjungfrur från den onde sjörövaren Triton.

I denna saga krävs minst 3 vänner för att berättelsen ska fungera. Den närmsta familjen (föräldrarna) är med i äventyret så välj andra personer till vänner.

Kontrollera noga att du har stavat allt rätt innan du genomför din bokbeställning. Då våra böcker tillverkas direkt efter beställningen finns ingen möjlighet till korrigering i efterhand. Hälsningen kan bestå av max 150 tecken.

Alla personliga böcker har 24 sidor och är 17 cm breda och 24 cm höga. Böckerna i denna kategori kräver 3 vänner för att sagan ska fungera.Den närmsta familjen (föräldrarna) är med i äventyret så välj andra personer som vänner.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »