Min vän valen-personlig-barnbok Valer personlig-barnbok-barnbok-kista Min vän valen (Svensk) kaptajn-personlig-barnbok barnbok-personlig-med-namn-val


Artikelnummer:
500112

Min vän valen (Svensk)

En dag var vår hjälte på stranden tillsammans med sina bästa vänner. Plötsligt dyker en mås upp och ber de att hjälpa valen Valtus som har blivit sjuk. De slängs in i ett äventyr till mesta delen utspelar sig under vattnet och inkluderar delfiner, hajar och piratskatter.

Den här boken passar de allra minsta och är populär som doppresent.

Sagan behöver 3 vänner för att berättelsen ska fungera. I denna bok är den närmsta familjen (föräldrarna) med i äventyret så välj andra personer som vänner.

Kontrollera noga att du har stavat allt rätt innan du genomför din bokbeställning. Då våra böcker tillverkas direkt efter beställningen finns ingen möjlighet till korrigering i efterhand. Hälsningen kan bestå av max 150 tecken.

Alla personliga böcker har 24 sidor och är 17 cm breda och 24 cm höga. Den här boken rekommenderar vi till barn från 3 år och uppåt. Sagan kräver minst 3 vänner för att berättelsen ska fungera. Vänner kan även vara ex. mamma, pappa eller andra släktingar.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »