Nyhetsbrev vecka 16

Denna vecka vill vi tipsa om våra riktigt fina lampor till barnrummet. Klicka gärna in dig i butiken genom att klicka på någon av bilderna. Där kan du enkelt beställa hem din favorit. Lamporna skapar en mysig och trygg stämning för barnen.

Nattlampa - Toby

Supersöt lampa som föreställer en elefant med namn Molly från Tiny Tot. Den här glada nattlampan slås på och av genom att knacka på Tobys huvud.

Knacka på Molly för att ändra färgen (8 färger och 2 olika vita färger).

 

BESTÄLL

Nattlampa - Panda

Supersöt lampa som föreställer en panda. Perfekt som nattlampa i barnrummet. 

En lampa som är barnsäkret, tillverkad av BPA- och blyfri PVC.

Lampar har ett mjukt sken när den slås på och slår du på timern så släcks ljuset automatiskt efter 15 minuter. Detta sparar på batteriet och är bra för miljön. Perfekt att somna till och en fin detalj i barnrummet.

 

BESTÄLL

Nattlampa - Billy

Supersöt lampa som föreställer en Brandbil med namn Billy från Tiny Tot. Den här glada nattlampan slås på och av genom att knacka på Billys huvud.

Knacka på Billy för att ändra färgen (8 färger och 2 olika vita färger).

Laddas med USB och är fulladdad efter 2 timmar.

Lampan kan lysa 8-10 timmar på en laddning.

 

BESTÄLL

Nattlampa - Molly

Supersöt lampa som föreställer en elefant som heter Molly, från Tiny Tot. Den här glada nattlampan slås på och av genom att knacka på Mollys huvud.

Knacka på Molly för att ändra färgen (8 färger och 2 olika vita färger).

 

 BESTÄLL

 

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.