Gosedjur med namn och datum - Claudia - Bukowski Gosedjur med namn och datum - Claudia - Bukowski Gosedjur med namn och datum - Claudia - Bukowski


Artikelnummer:
7340031312950-nada-25

Gosedjur med namn och datum - Claudia - Bukowski

Claudia från Bukowski är en mjuk kanin med klänning i gammelrosa. Klänningen går att ta av. Claudia är en bra och gosig kompis till alla barn, även de minsta.

Vi broderar barnets förnamn i ena örat (max 12 bokstäver/tecken) och datum i det andra örat

Jättefin och personlig doppresent.

Storlek: 40cm.

Från: 0 mån+ 

Tvättråd: Tvättas vid 30 grader.

Leveranstid: 3-7 dagar. Är det bråttom vänligen kontakta oss

Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet. Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Samtliga produkter är tvättbara i 30 graders handtvätt och flamsäkra. Samtliga ögon är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen.

Leveranstid: 5-7 dagar

 

Färgåtergivning på bilder i butiken

I vissa fall kan färgåtergivningen på bilderna man ser i butiken avvika till viss del mot hur färgerna upplevs i verkligheten. Detta kan t.ex. bero på vilken typ av skärm man har till datorn samt kvaliteten på skärmen. Vi arbetar hela tiden på att ha så bra bilder som möjligt i butiken, men kan inte garantera exaktheten i färgåtergivningen på kundens dator, surfplatta, mobil e.dyl.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »