personlig-barnbok-bok-med-namn-semester personlig-bok-barnbok-semester-resa barnbok-med-namn-doppresent-kalaspresent semester-barnbok


Artikelnummer:
500111

Mitt äventyr på semestern (Svensk)

Vår hjälte åker på semester tillsammans med sin familj och sina kompisar. På den första dagen hittar de ett magiskt guldmynt som leder in de på ett spännande äventyr där de får hjälpa till att rädda semesterorten!

Den närmsta familjen (föräldrarna) är med i äventyret så välj andra personer till vänner. Sagan krävs 3 vänner för att berättelsen ska fungera.

Kontrollera noga att du har stavat allt rätt innan du genomför din bokbeställning. Då våra böcker tillverkas direkt efter beställningen finns ingen möjlighet till korrigering i efterhand. Hälsningen kan bestå av max 150 tecken.

Alla personliga böcker har 24 sidor och är 17 cm breda och 24 cm höga. Den här boken rekommenderar vi till barn från 3 år och uppåt. Sagan kräver minst 3 vänner för att berättelsen ska fungera. Vänner kan även vara ex. mamma, pappa eller andra släktingar.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »